29 de novembre 2017

La castanyada

                                             La castanyada

El dia 31 d’octubre de 2017 el col·legi d’Albesa ,és va celebrar la castanyada ; els cursos del col·legi van fer diferents actuacions i les famílies van venir a veure-ho, i al final el curs de 6è, nosaltres ,vam repartir castanyes.
Quan vam arribar a l’escola no vam fer classe normal, sinó que vam fer paperines i decoració per la classe; quan vam marxar al  migdia vam ficar cadires amb l’ajut de la classe de cinquè , per el patí.
Quan vam arribar al “cole” a la tarda vam anar a la classe de Música per preparar els instruments i tot el que faríem anar; quan vam acabar de preparar els instruments vam ajudar als mestres a ficar les castanyes a dins de les paperines i les paperines a la cistella , uns quants nens van a organitzar les famílies a les cadires, i va començar tot. Nosaltres explicàvem el que feia cada curs: primer  vam començar nosaltres a fer unes tamborinades i  després els  altres cursos, fins que nosaltres vam fer una dansa, i quan la vam acabar, ràpid ens vam vestir de castanyers/a i vam repartir castanyes.
La castanyada va ser “xulisima” i tothom  s’ho va passar molt bé.


0 comentarios: