29 de novembre 2017

La castanyada.
Dimarts dia 31 d’ octubre, era el dia de la castanyada. Per els alumnes de sisè no va ser un dia normal. A l’escola l’ Àlber es preparaven per la gran festa de la tarda.
Durant el matí, vam acabar les paperines que a la tarda serien plenes de castanyes, e total vam fer unes 200 paperines. Vam decorar les finestres amb un dibuixos d ‘ unes mangranes molt originals i unes mòmies fetes amb paper de wc. Al mig dia just després de que sonés el timbre, vam sortir al pati a preparar les cadires per la tarda.
A la tarda era el gran moment que nosaltres els alumnes de 6é ens lluíssim, ja que aquest seria el nostre últim any. La Dúnia, el Marc, l’ Enric i jo vam sortir a indicar a els pares per on havien de passar i per on no podien passar.
Tot  seguit vam interpretar la batucada, per a mi va ser molt divertit encara que al principi em feia una mica de vergonya. Després van fer totes les actuacions començant pels mes petits i acabant per els mes grans nosaltres els de 6è. Per a mi totes les actuacions van ser molt divertides.
A mes a mes nosaltres els alumnes de 6è ens vam vestir de castanyers i castanyers per poder repartir totes les castanyes que ens les van donar l’ AMPA.
Ha sigut molt divertit i juntament mot trist, perquè aquesta seria la nostra ultima castanyada a l’ escola l’ Àlber .


Fi!

0 comentarios: