10 de març 2017

De l'escola a l'institut

Hola, soc la Marta. En aquesta escola he tingut records dolents però també de molt bons i és una mica trist deixar l’escola després de tants anys aquí. Vaig arribar a P3 amb la senyoreta Maria i no coneixia a ningú perquè no havia anat a la guarderia amb ells però de seguida em van acollir molt bé. A P4 i a P5 vam tenir a l’Anna i a la Josefa que em van ajudar molt. A primer va canviar molt tot, teníem més matèries, uns horaris més estrictes però amb la senyoreta Ester vam anar tirant endavant. Segon va ser com un repàs de primer però amb algunes coses noves. 
Vam arribar a tercer amb la Tresina i la Tresa que van ser unes de les millors professores. Llavors a cinquè va ser tot bastant dur però amb la Berta, el Xavier i l’Anna, que eren els nostres professors vam passar a sisè. Ja era l’últim curs i érem els més grans de l’escola tot i que jo no em sentia la més gran. Tots els professors/es que he tingut han estat molt amables amb mi. Poc a poc també es van anar acostant les proves del curs i l’hora de deixar l’escola per anar a l’institut. La veritat es que jo en aquesta escola i amb aquests companys ja m’hi trobo bé però també serà emocionant canviar, amb nous horaris, nous amics, nous professors... Justament el dia 28 de febrer vam anar a fer-hi una visita, em va semblar molt gran, és a dir, que el primer dia ja em perdré pels passadissos.



També vam conèixer altres nens que també venien amb nosaltres a l’autocar. Ens van ensenyar una mica com treballaven, quines matèries tenien, com eren les aules. Ens vam trobar amb altres persones que també havien anat a la nostra escola. Va estar molt bé !! Ja veurem el que ens trobarem. 

0 comentarios: