13 de gener 2017

Diari Nadal 2016-2017

Dia 23, primer dia:
Oh, hola, aquest és el començament d’aquest diari de Nadal,  de 2016-2017, el qual us explicaré les coses que hem passen aquest Nadal. Així que comencem. Avui per fi fem l’amic invisible, que bé! Hem esperat fins a les 16:00 fent el de sempre i hem anat a casa del Raül. L’entrega de regals ha començat així: Jo li hi donat el regal amb qui feia, el Miqui. El seu regal es una revista del Boing i mitjons. Aleshores ell li ha donat el regal al Víctor. Era un cub de Rubik. Després el Víctor li ha donat al Raül. Era una caixa de bombons. Però com era amb gluten es van intercanviar el regal. ¡Pobre Víctor! El Raül li va donar el regal a la Carla, i endevineu que li va tocar... Un gosset de peluix Husky de Famosa! Si haguéssiu vist com es va quedar d’alegre tot el dia... Després la Carla li va donar al Jan el seu regal. Era un llapissera d’una brossa d’escombraries on a dintre hi havia posat uns mitjons. Després el Jan li va donar el seu regal que per sorpresa van ser dos.

Era un joc de reptes, on si no feies el repte als gotets que donaven t’havies de beure una beguda que no t’agradés i una mini ruleta com la dels casinos. I finalment el Santi hem va donar el seu regal. Era un osset de peluix i uns mitjons. Després vam jugar al fet amagar fins a les 17:00 i vam marxar tots.

Dia 25, segon dia:
Hola! !Avui es Nadal¡ I anem de vacances, però endevineu a on... ¡A França!  Anem a Carcassona, a la punta sud de França. Hem estat al cotxe 4 hores i mitja. Però per fi hem arribat. Hem anat primer a la ciutat medieval, perquè fins a les 15:00 no ens donarien l’habitació.
 Després hem dinat allà a la ciutat i finalment hem anat cap a l’hotel. L’hotel es deia Hotel du Chateau. La nostra habitació (chambre en francès) era la 62 i quan hem entrat no sabíem on eren els altres dos llits. El pare i la mare es pensaven que els hem de desdoblegar de la paret però hem obert la tercera porta de l’armari i allí hi havia  els dos llits i el lavabo. Hem descansat una estona i hem anat a voltar a la ciutat moderna. Hem anat a la pista de gel, però estava tancada, després a un mercat que al final no el feien i buscant el mercat vam trobar un lloc on hi havia tobogans i una nória i més atraccions. Després de baixar pels tobogans, hem anat a veure el castell il·luminat de nit, i després hem anat a l’hotel a sopar a la nostra habitació el que ens havíem emportat d’Albesa, hem jugat a la Tablet una estona perquè era aviat i ens n’hem anat a dormir.

Dia 26, tercer dia
Hola una altra vegada! Avui marxem de França. Hem anat a la ciutat medieval a comprar-nos alguna cosa per nosaltres i la nostra tia. A la tia li hem comprat dos capses plenes de bombons de xocolata, la Carla una guardiola lila en forma de porquet i jo una figureta d’una fada. . Després hem anat a l’hotel a posar les maletes al cotxe i ens n’hem anat cap al cotxe. Hem sortit de França i hem parat a Besalú. Hem anat cap al pont i hem vist a una persona tocant un instrument molt estrany, però que feia uns sons molt interessants. Hem voltat una mica i després ens hem trobat botiguetes mirant si ens podíem comprar alguna cosa. Quan tornàvem ens vam fixar en què i hi havia un lloc amb caixes de música i la Carla es va voler comprar la caixa de música de la pantera rosa. Vam anar a dinar i ens vam guardar pa del restaurant perquè vam veure que hi havia ànecs. Vam veure unes escales per baixar al riu i els hi vam donar menjar. Després vam anar cap al cotxe i vam tirar cap a Banyoles per veure el llac de Banyoles.

31 de desembre, quart dia
¡Avui és any nou! Aquest matí m’he despertat, després ho ha fet la Carla, ens hem vestit, hem esmorzat i hem anat cap a la botiga. Li hem dit a la mare que anàvem cap a casa de la nostra padrina, hem anat cap allà i hem anat a dinar a casa de la tia, on després de dinar hem jugat a la Tablet i hem tornat cap a la botiga. Hem anat cap a casa i hem fet deures... Hem anat cap a la botiga caminant quan han sigut les 19:15. Hem deixat la clau i hem anat casa la tia, hem sopat, hem anat a la botiga i després a casa. Hem anat cap a casa molt aviat i hem menjat i... Ja ho sé que ara estic avorrint amb tanta xarraria, així que millor que anem al gra. Quan eren les onze hem cuit les palometes perquè a jo i a la Carla no ens agrada el raïm, hem posat 12 palometes en 2 plats, un per mi i l’altre per la Carla, hem cuit una altra bossa de palometes perquè n’havien explotat poques, hem esperat a les dotze i començaven les campanades! Hem fet les campanades i feliç 2017! I feliç 2017 a tots vosaltres també!

1 de gener, cinquè dia.
Hola, avui és per fi 2017!
Avui ens hem alçat a les 10:00 del matí, estàvem cansadíssimes. Hem esmorzat i hem fet el que fem cada diumenge.
Hem esperat a la 13:00i hem anat a casa la tia, perquè com  per Nadal no vam fer el dinar hem decidit fer-lo avui. Hem arribat i la tia alegre ens ha dit:
-Hola noies, la soca d'aquí us ha deixat un regal.
 Hem tret la manta de la soca i hem obert el regal. Era un necesser, amb mirall i tot, i un paraigües que quan està moll canvia de color. Hem dinat, i com que el pare i la mare xerraven tota l’estona ens hem posat a jugar a la Tablet, ens hem estat allà fins a les 16:00, buf! Hem anat cap a casa, després cap a Almenar a casa una tia meva, hem tornat cap a casa a sopar i hem mirat una pel·lícula.

Dia 5, últim dia
Avui venen els reis! Quina emoció! Però no hem fet la carta perquè ja som grans així que no ens portaran res. Avui m’he alçat i després a la Carla com sempre. Després hem esmorzat i volíem anar cap a la botiga però oh oh. Ens hem deixat les claus de casa a la botiga! Així que hem trucat a la botiga, i la mare ens ha dit que ja li diria a la tia quan arribés, que era a Lleida, que ja ens vindria a buscar a casa. Així que aleshores ens hem esperat i hem anat cap a casa la tia perquè la padrina no hi és. Ha passat una bona estona i ja ha arribat la hora de dinar. Hem dinat, hem jugat a la tablet i hem anat cap a la botiga. Hem anat a casa, hem berenat i a les 17:30 hem anat cap a casa la tia. Hem esperat a que vinguessin els nostres cosinets de Lleida Roc i Aina (quasi ningú saben qui són ja ho sé) i vam anar cap a la missa de reis, va passar la missa de reis i hem anat cap a casa la tia. Allí hem sopat tots i hem passat el temps, mirant a la tele les pelicules de dibuixos que feien, jugant, etc. Tots quatre estàvem jugant a dibuixar quan a vora les 21:00 ens han dit:
-Els reis, ja són aquí! Ja han vingut! Vinga ràpid veniu!
Ens hem abrigat i hem baixat corrents al carrer i endevineu què ens ha passat a jo i la Carla...Vam veure la carrossa de reis tota plena de regals i al primer regal els reis van dir-Carla Sales!-Al segon regal van dir- Mar Sales! Jo i la Carla vam agafar el nostre regal, ens vam quedar bocabadades i vam fer-nos una fotografia amb els reis ,després van fer el mateix el Roc i L’Aina. Vam esperar a que tots pugessin, i a obrir regals! La Carla el va obrir i a dintre i hi havia una Nintendo Dsi de segona ma amb 2 jocs i un peluix força gran d’un conill. Després jo vaig obrir el meu regal. El meu estava dintre una capsa de sabates. Que estrany! El vaig obrir i vaig veure un peluix d’un panda i després vaig veure un envoltori de MediaMarkt, el vaig obrir i hi havia un llibre electrònic Kobo aura 2 Black. Que guay! Al nostre cosins als dos un patinet i al Roc un joc de l’hora i a L’Aina una disfressa de Ladybug.
Vam passar una bona estona fins que a la Carla i a  mi ens vinguessin a buscar, vam anar cap a casa, jo vaig provar el llibre i la Carla la Nintendo. I ens en vam anar a dormir més alegres que mai.
Després hem pujat al cotxe i no hem parat fins que hem arribat a Albesa, hem tret les coses del cotxe, hem sopat i ens n'hem anat a dormir.
0 comentarios: