11 de novembre 2016

La castanyada

El dijous 27 vam celebrar la castanyada!
Tots havíem assajat molt perquè sortiges molt bé el dia de la castanyada.
Quan va arribar el Dijous per a la tarda tots estàvem molt nerviosos i excitats per començar. Quan ja anaven arribant els pares, i jo, la Carla Parisi, el Jordi Llobera, i el Toni senyalàvem als pares amb pancartes cap a on havien d’anar, va venir molta gent per això...
Primer vam començar el nostre curs tocant la banda amb instruments com: tambors,triangles, plats...
Després vam fer com una història d’uns nens que s’avorrien i no s’havien sabien què fer perquè ja havia arribat el fred  i no podien sortir al carrer, llavors la bibliotecària ens diu que podríem entretindrens llegint alguns dels seus llibres i després de parlar una estona, i vam anar. Aleshores, cada persona que llegia un llibre els nens d’altres cursos feien l’obra.
Quan ens va tocar a nosaltres vam fer l’obra del PeerGynt, és tractava d’un noi que era molt aventurer i volia explorar d’altres llocs però no podia perquè s’havia de quedar al poble cuidant la seva mare que estava malalta.

Un dia la seva mare va morir i van acompanyar els amics de PeerGynt a enterrar-la. Però ara ja no li impedia res  explorar altres llocs, després va conèixer una princesa i es va enamorar d’ella i ella es va enamorar de PeerGynt ara com ja s’havien que els pares de la princesa no els  deixarien estar mai junts PeerGynt va anar a un ball disfressat i va raptar la princesa.
I per fi van veure feliços per sempre.
Després d’això vam fer l’Eixida, era una dansa molt bonica.

I després de l’Eixida vam fer les castanyeres, tots ens vam disfressar tots de  castanyers i vam començar a repartir a tothom castanyes i refrescos. Ens ho vam passar molt be aquell dia.

0 comentarios: