11 de novembre 2016

La castanyada 2016/2017

A la nostra escola anomenada L’Escola L’Àlber, es fa la castanyada, normalment es fan danses i després quan  s’han fet les danses es fa uns petitets balls com una distracció perquè els nens de 6é, es posin com a castanyers i llavors reparteixin castanyes i begudes. Però aquest any va ser molt diferent.
La Castanyada va començar fent una petita batucada cual nosaltres anomenem banda , com cada any,  però ens vam equivocar un mica fent la banda. Després van fer un discurs la directora Rosa i després un altre, el professor de música Josep Manel i nosaltres, mentrestant  vam anar a  agafar els nostres objectes o els que ens havien deixat perquè jo passejava i anava amb una Tablet. Així Jo, vaig agafar la Tablet (que era d’en Santi) i quan es van acabar el discursos va sonar una música, els nens de P3(que feien de arbres) i van sortir tots.


L’obra teatre llavors va començar. L’obra de teatre tractava d’uns nens que estaven jugant i de sobte va començar a fer fred. Ells no sabien què fer amb el fred que feia fins que va arribar la bibliotecària Rosita que els hi va dir:
-Ep Nois! Aquí hi ha un munt de llibres molt interesants! Veniu!

Aleshores els nois va anar cap a la biblioteca i van començar a llegir llibres, llavors tots els cursos van començar a fer les actuacions, totes eren boniques però sobretot la actuació l’ocell de foc que és la que més hem va agradar a mi. I per fi va arribar la nostra actuació. La nostra actuació es deia Peer Gynt, que tractava d’un noi que li agradava anar pel món però havia de cuidar a la seva mare viuda, però quan es va morir va anar a L’Aràbia on va conèixer una princesa la qual es va enamorar i en un ball la va la raptar, i tots els soldats van anar a buscar-los perquè el rei no volia que es casessin, però finalment el seu amor va ser més poderós que les armes. 

Llavors quan vam acabar l’actuació vam fer un ball amb els professors anomenat L’Eixida i després nosaltres ens vam anar a canviar per fer de castanyers. Vam repartir castanyes i begudes, i quasi no ens va quedar res per nosaltres! Després ens vam anar a canviar de roba i ens en vam anar cap a casa.

0 comentarios: