11 de novembre 2016

LA CASTANYADA 2016/2017

Aquest any els nens i nenes d l’escola l’Àlber hem celebrat la castanyada d’una manera molt diferent dels altres anys. Aquest any, com que nosaltres som els de sisè ho hem organitzat tot. 

A tres quarts de tres vam entrar a la nostra classe a preparar les castanyes per als nens i, a  l’acabar això, ens vam anar a preparar per a tocar uns instruments tots junts formant una petita banda que vam assajar amb el Josep Manel, jo vaig tocar el triangle i l bombo

A l’acabar de fer un tomb al pati amb la banda, vam anar a deixar els instruments a l’aula de música i ens vam preparar per fer una petita obra. Jo jugava a pilota amb el Jan i el Samir. Aquest any vam fer totes les obres juntes com si fos un teatre. Les obres eren com unes petites històries que llegíem en uns llibres. Nosaltres vam fer una obra que es deia Peer Gynt.
 Tractava d’un jove aventurer al que se li va morir la mare que era viuda, després de l’enterrament de la seva mare va marxar a l’Aràbia i allí va conèixer una princesa. 

El rei no els deixava casar però el seu amor era tant fort que ho va acceptar. La mare la va representar la Carla Sales, Peer Gynt ho va representar el Jordi Llobera i la princesa la va representar la Marta Palau. 

A l’acabar     aquesta petita obra, tots els cursos ballaven mentre nosaltres, ens vam anar a vestir de castanyers i castanyeres i després vam sortir a repartir les castanyes per a tots. A l’acabar de repartir les castanyes i les begudes, ens en vam anar a canviar de roba, vam recollir una mica, vam menjar unes quantes castanyes i vam marxar cap a casa. Tot va anar genial!


0 comentarios: