11 de novembre 2016

Casanyada

El 27 d’octubre va ser el dia de la castanyada. Primer vam fer la desfilada amb instruments que feia dies que la preparàvem, jo tocava el plat amb el Toni i després vaig tocar la caixa amb el Toni, la Carla P, l’Alba. Ens va sortir tot rodó, després va començar l’obra de teatre, hi havia diferents grups, cada grup sortia fent una cosa diferent, a mi em va tocar fer corda amb la Carla P,  la Carla S, la Laia.

 Desprès representa que feia fred, com que feia fred vam anar  a llegir llibres, aquells llibres a mesura que els anàvem llegint representaven cada obra dels cursos, per fi va arribar l’hora de la nostra obra, ens va sortir força bé, vam acabar i ràpidament vam anar a canviar-nos de castanyers, jo portava una camisa blanca, uns pantalons de padrí i una faixa catalana lligada a la cintura, ah també portava boina! 



Per fi vam sortir a repartir castanyes i beures, tothom estava encantat amb el nostre treball i esforç. Per finalitzar no vam poder menjar les castanyes al esbarjo amb tothom com sempre perquè havíem de recollir-ho tot! Però a l final tot va sortir força bé, l’experiència va ser única, i mai la oblidaré.

0 comentarios: