05 d’octubre 2015

Principi de curs

El dia 14 de setembre vam començar l’escola, jo faig 6è, i continuó a l’escola l’Àlber del meu poble, Albesa; això també vol dir  que s’acaben les vacances d’estiu.

Quan vam arribar a l’escola ens van dir que estavem  als “barracons” perquè a 5è hi ha una persona que no pot pujar escales i com què als professors els hi és mès fàcil que estiguem per cicles, 5è i 6è estavem al lloc de 1r i 2n.

També ens va explicar la nostra tutora, per segon any consecutiu, l’Anna Arderiu, que a l’escola també li diuen “teacher”, i és molt simpàtica i bona  professora què faríem durant el curs, les normes pel bon funcionament a l’aula,l’horari, les sortides i també ens va dir que faríem colònies i llavors tots ens  vam posar molt contents perque fa molt temps que no hi anem de colònies amb l’escola!!

Tot seguit ens va dir quins professors ens faríen cada asignatura:  

Les matemàtiques ens les faría la Berta Solé per segon any, encara que el primer trimestre de l’any passat ens el va fer el senyor Ramón, que és va jubilar i llavors el va substituir la Berta.El senyor Ramón era molt simpàtic, bromista i molt bon professor, em va fer pena que marxès de l’escola... La Berta és simpàtica.

L’Eduard ens faría castellà, l’any passat va ser el tutor de 6è, nosaltres no el coneixem molt, però és simpàtic.

L’Anna Arderiu també ens faría català,normalment a 6è ho feia el Xavier, el professor d’educació física, però aquest any no, medi, anglès,ètica i valors, tutoria i plàstica, la meva assignatura preferida, encara que la fem la anglès,també ens ho faría ella.
El Xavier ens faria educació física com portava fen desde 1r.

La música ens la faria el Josep Manel, com portava fent des de que va arribar  a l’escola.

Aquest any també tenim un Canó a l’aula, I taules noves, ordinadors nous, una PDI…

Al servei hi han fet una redona vermella per una cara i una verda per l’altra cara i quan hi vols anar fiques la cara vermella  i així hi ha més mals entesos, noslatres li diem el semàfor. Aquest any també farem la coperativa com l’any passat.

EM SEMBLA QUE AQUEST ANY ENS HO PASSAREM MOLT BÉ I VIUREM NOVES EXPERIÈNCIES!! SERÀ LA BOMBA!!

0 comentarios: