05 de juny 2015

Catalunya en miniatura

El dia 29 de maig, a les vuit  del matí, estàvem tots  davant de l’escola  esperant que ens vingués a buscar el mini bus, per anar  direcció a Barcelona ( Torells és de Llobregat) per anar a Catalunya en miniatura.
A l‘arribar la primera impressió va ser molt bona.  Primer vam anar a una zona de pícnic  a esmorzar i ens van dir que a les 11 en punt  anéssim direcció al circuit de tirolines. A les 11 vam anar direcció a una caseta, allí vam fer cua i ens van dividir en dos grups, els que passàvem de la  cinta negra i els que no. Els que eren massa baixets van anar a un circuït més fàcil i a mi que em va tocar amb els alts i vam anar a fer el circuit més difícil.
Quan vam estar dividits ens van equipar amb un arnés,  una politja i un mosquetó. Quan vam estar equipats vam anar a un mini circuit de prova, allí ens van ensenyar com funcionava l’equipatge.
A mesura que anàvem acabant, començàvem el circuit primer, va començar el Roc, després l’Àngel i a continuació jo.
El circuit  consistia en anar avançant:  primer vam pujar unes escales, després unes cordes... etc. A mi el que em va agradar més va ser una tirolina que t’aviés d’agafar a una corda i saltar, i quant arribaves al final t’havies d’agafar a una xarxa. Quant vam ser els tres a baix vam esperar als altres ja que aviem anat bastant ràpid.  L’Àgata va haver de abandonar  a  la que t’havies d’agafar a la corda perquè li feia por saltar.
Quan vam ser tots a baix vam anar direcció a una tirolina de 160m de llargada, des d’allà dalt vèiem  els de l’altre grup.
Vam saltar per aquella tirolina i quan vam ser a baix  ens van baixar en un mini  “ràpel”.
Quan vam acabar  vam donar un tomb pel circuit de maquetes  i hi havia molts llocs de Catalunya.
Quan vam acabar vam pujar al trenet, va ser molt divertit. A continuació vam dinar i a l’acabar vam tornar cap a casa, va ser una excursió de final de curs molt guai.



0 comentarios: