21 d’abril 2015

VII Trobada Esportiva d'escoles rurals de la Noguera

El dia 10 d’abril, els alumnes de cicle superior de l’escola l’Àlber d’Albesa, vam anar a Balaguer a participar a la VII Trobada Esportiva d’escoles rurals de la Noguera.
Nosaltres vam arribar a l’escola com sempre, a les 9, però vam marxar d’aquí a les 9:30, quan vam pujar a l’autocar ja hi eren els d’Algerri i els de Castelló, després vam  passar a buscar als de Menàrguens i després vam fer cap a Balaguer.
Ja era l’hora de començar, al nostre grup hi érem l’Arnau i jo de 6è i l’Anna i la Clàudia de 5è. Nosaltres vam començar per natació, ens vam ficar el banyador, i quan ja érem a la piscina, una monitora ens va fer llançar de moltes maneres,  donar una volteta per la piscina i tornar.  Quan vam acabar de la piscina, vam anar cap al pavelló a jugar a dodgeball, bàsquet, korfball i floorball. Primer vam començar per dodgeball, que és un joc en què has de matar a tot l’altre equip i n’hi ha dos tipus: el normal i el doctor; vam jugar una estona al normal i després vam jugar al doctor. Quan vam acabar vam anar a la pista de bàsquet i de korfball, el korfball és un joc molt semblant al bàsquet, però sense tauler i en el qual no es pot botar la pilota. El primer partit de bàsquet el vam perdre, el segon també, el tercer el vam guanyar, l’altre el vam perdre i els dos últims, que eren de korfball, els vam guanyar. Després vam anar a floorball, un estil d’hoquei, vam empatar 1-1 i el gol del meu equip el vaig marcar jo. Quan vam acabar de fer les activitats del poliesportiu, vam anar al camp de futbol a jugar a mazaball, un altre tipusd’hoquei. Vam fer dos partits, els dos els vam empatar 0-0, perquè era un camp molt gran i costava molt marcar gols.

Quan vam acabar de fer totes les activitats, vam anar a dinar. Vaig menjar un entrepà i una mica de taronjada, i després vam anar a jugar pel camp de futbol. Quan ja era hora de marxar, vam agafar l’autobús i a les 16:15 ja érem a Albesa.

0 comentarios: