27 de febrer 2015

De l'escola a l'institut


Aquest any ja és l’últim a l’escola, per això haurem de fer un gran pas per tal d’adaptar-nos l’institut. De P-3 a 6é hem hagut de  fer molt d’esforç, per això espero aprovar el curs i anar cap a l’institut, espero que a tots ens vagi bé, perquè hi ha nens i nenes a la classe que últimament s’han posat amb problemes.
Aquests anys per a mi han estat especials perquè ens han explicat un munt de coses, ja que a mi m’agrada molt aprendre. He passat per un bon munt de cursos i hem après molt tots junts. Hem tingut a moltes professores i professors: la Mercè, a l’Anna i la Neus, a l’Anna Amorós, a l’Ester, a la Teresina, a l’Eduard, el Xavier, a l’Anna Arderiu i al Josep Manel. Els hi tinc molt respecte perquè són els que m’han ensenyat la majoria de coses. L’institut serà molt gran i tindré nous professors i nous amics, ja que en perdrem almenys tres que se’n van a un altre institut. A l’institut tindrem noves assignatures, aprendrem nous idiomes, noves aules de treball com el laboratori...

Espero que sigui molt més gran, perquè aquí tenim molt poc lloc per  treballar i som una classe molt petita, només som deu i sense els repetidors vuit. Tinc moltes ganes d’arribar a l’institut.

0 comentarios: