09 de desembre 2014

Text expositiu del Minecraft

INTRODUCCIÓ
El Minecraft és un joc àrcade i independent en el que tu pots fer el que vols, hi ha diferents modes de jocs i molts llocs on anar. L’objectiu del joc és aprendre a sobreviure i despertar al teu cervell el teu lloc creatiu. És un joc molt divertit perquè pots emprendre la teva pròpia aventura i fer la teva pròpia casa i inclús viatjar a altres mons especials com l’infern (el Nether) i el cel (el món End) on et pots trobar amb enemics no normals. És un joc que va sortir el 17 de maig de l’any 2009 per a l’ordinador, i més tard va sortir la versió de l’android i altres per la play 1, 2, 3... i per les Xbox one i Xbox 360. I des d’aquell moment han començat a actualitzar-lo fins a la versió més nova què és la 1.8.1.

COM COMENÇAR I COM ACABAR
Per començar quan apareixes el millor és picar fusta i buscar ovelles perquè així pots fer un pic de fusta i un llit, llavors per passar la primera nit et fas una cova i hi poses el llit. L’endemà ja pots començar a construir la teva pròpia casa allí on vols, pots ser nòmada i cada dia parar a qualsevol lloc on vols i anar viatjant per trobar materials per després poder fer portals a altres mons o ser sedentari i quedar-te a la teva cova o construir-te  una casa i viure allí. Tal com anirà passant el temps i et vagis fent més bo et podràs anar fent armadures i armes de diamant o del que vulguis dels materials bàsics i així viatjar al Nether o al mon End i matar al Drac Ender i passar-te la part més difícil del joc.

DIFERENTS TIPUS DE MODES
Hi ha diferents tipus de modes de joc: el creatiu, el supervivència, l’extrem.
En el mode creatiu pots fer el que vulguis perquè tens tots els materials i pots construir tot el que vols i fer portals i generar coses.
En el mode de supervivència has de sobreviure de totes les amenaces i fer el màxim d’experiències possible.
I en el mode extrem és com el mode supervivència, l’únic que quan et mors has de esborrar el món, és el mode del Minecraft més difícil del joc.
I llavors en aquests mons pots fer un món extraplà, ampliat o zones climàtiques grans.

REDSTONE
La redstone és una pedra que et pots trobar excavant molt a baix,  és com una pedra normal però amb puntets roigs que sols es pot picar amb un pic de metall. Amb ella pots fer un munt de coses automàtiques i secretes, algunes són portes secretes i una fossa de lava automàtica, etc. I sense necessitat de tenir mods.

PORTALS
Els portals serveixen per anar a altres mons com el Nether (infern) o al món End (el cel).
Consell: no posar mai un llit en aquests mons, perquè et pots emportar una sorpresa.

INVOCACIONS
Les invocacions en veritat no són invocacions, són crear un monstre mitjançant materials, sols n’hi ha tres.
-El ninot de neu: que es fa posant dos blocs de neu un damunt de l’altre i al damunt una carabassa.
-El golem: que es fa posant dos blocs de ferro i al de dalt un a la dreta i un a l’esquerra i a damunt del bloc de ferro del mig hi poses una carabassa.
-L’exorcisme d’esquelet abissal: amb la sorra d’ànimes fem igual que al golem, l’únic que a damunt de tots els blocs de la part superior hi posem calaveres d’esquelet abissal.

TRUCS DEL XAT : algun.
Per anar al xat has de clicar a la tecla T i llavors pots posar un comandament, es poden consultar posant al xat /help, alguns dels comandaments bàsics són:
-          /gamemode 0  (passar de creatiu a supervivència)
-          /gamemode 1  (passar de supervivència a creatiu)
-         /time set night  (posar  que sigui de nit)
-         /time set day     (posar  que sigui de dia) 

TRUCS O MODS
Els mods són trucs que et pots instal·lar per fer coses que no hi són al Minecraft, normal com a anar a altres mons que no siguin el Nether o el món End i tenir materials diferents i armes diferents, amb els mods pots invocar monstres encara més forts que el Drac Ender i tenir més material de construcció i més coses.

YOUTUBERS
Moltes persones fan partides del Minecraft i les graven per després posar-les al Youtube o a altres llocs. Hi ha persones que s’ho miren per aprendre-ho directament del gravador o n’hi ha d’altres que es compren les guies.

CREADORS

El creador del Minecraft és diu Markus Persson i el Minecraft posteriorment es va anar desenvolupant des de la seva empresa MOJANG AB.

0 comentarios: