19 de desembre 2014

Fifa 15

Des de els anys 2000 que el videojoc de FIFA es troba a les botigues de videojocs. Els creadors de FIFA, que és EA Sports, ha anat avançant el videojoc, cada vegada millor, fins arribar en aquest moment. FIFA 15 en aquests moments és un dels videojocs més venuts arreu del món, a causa dels bons gràfics i els diferents modes que hi pots trobar.
En aquests modes de FIFA 15 hi podem trobar dos apartats:  l’Online l’Offline, el més clàssic de l’Offline és el partit ràpid, en que pots jugar tu contra la màquina, tu contra una persona que estigui al teu costat o pots fer de porter. Pots trobar la carrera, a la carrera pots fer de jugador o d’entrenador, si agafes de jugador ets un jugador que jugues amb el teu equip tu solet i els diferents companys són la màquina, i si agafes el d’entrenador, tu maneges un equip, fitxes jugadors, en vens i jugues amb tot l’equip junt. En l’Offline podem trobar moltes coses més, pots anar al camp d’entrenament, pots crear el teu equip,...


Però si passem a l’Online, podem trobar un partit anomenat amistós Online, que jugues un partit contra un dels teus amics. Podem trobar un torneig Online, que jugues amb tot un equip com pot ser el Barça, contra una altra persona del món, que pot tenir el Reial Madrid. I podem trobar el mode del joc, més “xuli” del FIFA 15, s’anomena Ultimate Team, en aquest mode tu has de anar comprant jugadors i intentar tenir el millor equip possible, i jugues contra persones de l’altre cantó del món.

0 comentarios: