23 de maig 2014

Visita al Romeral


El dia 30 d’abril van vindré uns nens del col·legi La Creu de Torrefarrera. Nosaltres, els nens i nenes del col·legi Àlber d’Albesa, els vam fer de guies a la Vil·la Romana del Romeral.
Vam fer la primera hora de classe i vam marxar al Romeral caminant. Vam ser els primers en dinar perquè ens vam dividir en dos grups i de cada grup en vam fer uns cinc grups. Jo estava amb la Roser fent de guies. Vam dinar i ens van repartir alguns nens en tots els cinc grups. A nosaltres ens va tocar tot de nens.
La Roser i jo ens vam repartir l’explicació. El plafó d’entrada també ens el vam repartir. Les explicacions més llargues les havíem partit en dos, havíem afegit alguna cosa que ens havia dit la senyoreta i les havia escrit.
Vam fer la volta a tota la vil·la Romana i al final el Lluis Marí, l’arqueòleg, va estar allí per explicar les preguntes que tenien, però no en van tenir cap.
Quan vam acabar vam anar a fora i vam jugar una estona. Vam marxar amb autobús i vam cantar fins a l’escola.
Quan vam arribar a l’escola vam anar a la classe de música i el Josep Manel ens va ficar musica,  nosaltres ens vam estirar i ens vam relaxar durant una estona. Va tocar el timbre i nosaltres vam marxar a casa.
Durant l’estona que vam estar allà ens vam cansar molt, els peus ens feien mal i desitjàvem marxar a casa. Ens ho vam passar súper bé!

0 comentarios: