09 de maig 2014

Noticia


Incendi a Buenos Aires


L’incendi va provocar la mort de 7 bombers i 20 o 15 ferits.

A  les 8:15pm (6:15pm a Buenos Aires) hi va haver un incendi en un magatzem d’arxius bancaris en el barri de Bonaerense de Barraca. Els bombers hi van acudir de seguida per una trucada anònima, però ells es pensaven que era un incendi normal i corrent.

Quan van arribar-hi alguns dels agents anaven apagant les flamerades de la façana amb mànegues .Uns quants  varen entrar per veure si hi havia gent atrapada a dins. En el moment d’entrar el sostre del edifici es va enfonsar de tal manera que van quedar atrapats a dins. Immediatament els altres bombers que eren a fora van anar a socorre’ls.  Dins de l’edifici hi havien uns 15 o 20 bombers ferits i atrapats 
.
Uns minuts després de socórrer als companys atrapats a dins de l’edifici, la tragèdia va passar realment a fora. Set companys que estaven acabant d’apagar el foc per fora van rebre l’impacte d’un mur del magatzem de més de 2 metres que es va enfonsar degut a l’incendi. Van intentar reanimar-los però no se’n van sortir massa bé. Els set bombers van morir. Uns nou bombers que també van rebre l’impacte del mur de seguit van tornar al seu lloc de treball i van continuar amb la seva feina.

L’agència de policia no descarta que hi hagi més persones atrapades a dins del  mur però no ho saben del tot clar. Al  cap d’uns 45 minuts l’incendi es va revifar i els bombers van haver de tornar a actuar amb aquella tragèdia dins  del cor.

0 comentarios: