23 de maig 2014

Lladres de cavalls

Un dia, el Jove Frank va portar una carta a la Norma Brass, la carta venia de Fario i deia que la Norma tenia una plaça per fer de mestra a Fario. La Norma es va posar molt contenta i va dir que el seu germà petit, el David ,aniria amb ella per estudia. Llavors van anar a un tren que  anava a Fario, però van arribar 1 hora abans, i es van haver d’esperar  1 hora. Va venir el tren i la Norma i el David es van acomiadar dels seus pares, i van pujar al tren i al tren hi havia cavalls de competició. Un  home flac es va seure amb la norma i el David i van parlar una mica; després el tren es va aturar perquè hi havia un arbre davant de la via del tren i de sobte  van entrar uns homes armats per a robar els cavall. L’ home flac era de la banda, llavors van agafar el David i la Norma, perquè no els disparessin, llavors van fer un llarg trajecte fins  que estaven molt lluny d’ on havien robat els cavalls, i van abandonar a la Norma i el David. Llavors van aparèixer un indi i el Jove Frank ,que estava enamorat de la Norma ,li van comunicar que van agafar a la Norma en un robatori, llavors va anar amb uns militars a rescatar-la.
La Norma i el David es van escapar dels Indis, després van caminar molt fins que van trobar un cavall que havien abandonat els lladres, perquè estava ferit d’una pota, i llavors els va seguir i van caminar molt fins que van trobar maduixes ,en van agafar moltes i van continuar el seu rumb.
Els indis volien robar els cavalls dels lladres i llavors ho van planejar tot, però els militars també volien agafar els cavalls i al final els militars van rodejar als lladres, però els indis que eren molts més van rodejar als militars, tot seguit, els indis van empresonar als militars i als lladres però en Pedro ,que era un guia dels militats, va parlar amb els indis i van dir que ells només volien els cavalls, llavors els militars els hi va dir, però ens ajudareu a trobar a la Norma i els indis van decidir que sí.
El David i la Norma van trobar una casa petita i van agafar coses que hi havia, com ganivets, pa séc...
Després van trobar un home mort i se’n van anar, el David va trobar coses per a pesca i van seguir caminant.
Falco Negre va dir a 3 rastrejadors que anessin a buscar la Norma i al David, quan els rastrejadors van trobar a la norma i el David es van espantar, el David es va posar darrere de la Norma i la Norma va treure un ganivet que havia trobat a la casa petita i llavors van veure un guia que era en Pedro i li va explicar que estaven amb el Frank, i que anaven a la base amb els militars. Quan van arribar, el capità, va dir tot lo que havia fet en Frank ,al David i a la Norma .La Norma es va sorprendre molt, i quan van arribar, el Frank estava dormint i el David el va despertar i es va posar molt content.

0 comentarios: