09 de maig 2014

La piràmide falsa


Fa uns dies el nostre  professor de català ens va portar una maleta anomenada  Famistrin que dins d’ella i havien llibres de fantasia, misteri i d’intriga . Jo de tots aquells llibres en vaig escollir un que es deia “La piràmide falsa”  de la col·lecció del clan dels marcians.

Aquest llibre tracta d’uns nois: la Clara Bono ,en Max Bono , el Jota Jota i la Mar que feia un temps van trobar a un marcià. Aquell marcià va adoptar la forma  d’un dibuixant de còmics i els nois el van posar de nom de Marti de Mart.

Aquests nois junt al Marti de Mart van assabentar-se de que uns alienígenes que es deien destructors volien destruir la terra. En aquesta historieta els germans Mar i Jota Jota es van quedar a casa sols perquè els seus pares no eren a casa.  Els germans Bono  es van quedar a casa seva per fer-los companya. De mentre el Marti estava percebent amb la seva ment que els destructors s’apropaven. En Marti va enviar als nois un missatge telepàtic per a que anessin a casa seva. Una vegada els nois van arribar-hi van veure que el Marti degut a les forces que va desgastar per enviar-los el missatge estava cansadíssim.

El Marti els va guiar fins a la cambra de bany. Aquella cambra de bany pareixia  luxosa i amb moltes coses moderns però eren aparells alienígenes per fer clons dels nois per  a que els seus pares no se’n adonessin de que no eren a casa. El Marti els i va explicar que tenien que anar a dins d’una piràmide  a l’Àfrica que es deia: Amon. La piràmide es situava exactament al cor d’Àfrica en un parc que es deia: Serengueti ,que era immens. El Marti se’n va adonar que els destructors estaven allí perquè  volien foradar la superfície terrestre fins arribar al nucli i llavors fer explotar la Terra.  El Marti mentre els i explicava els plans anava fent els clons. Els cons eren una replica exacta dels nois però no eren gaire intel·ligents. Quan estaven dins de la cambra creant els cols algú va trucar a la porta. Era la cap de l’agencia de còmics on treballava el Marti.  La van poder distreure . El Marti va teletransportar a la Clara , el Max, el Jota Jota i la Mar dins de la piràmide d’Amon. Els nois amb el Mic Mic (un ordinador extraterrestre) van poder entrar dins de la cambra secreta i desactivar la bomba que els destructors avien posat i llavors van veure que aquella piràmide era falsa. Els nois una vegada ja acabada la missió van tornar amb el teletransportador a la cambra del Marti de Mart. Una vegada més els nois van poder salvar la terra dels destructors.



Opinió:

M’ha agradat molt aquest llibre perquè es molt fantasiós i a demés es de  misteri i tens que utilitzar de tant en tant unes targetes per descodificar missatges ocults.

0 comentarios: