27 de març 2014

Un petó de mandarina i l’Eulalia canal

Aquest any a la nostra classe hem llegit el conte d’un petó de mandarina, m’ha agradat molt perquè parla d’amor, esperança, tristesa...


el Octavi a la classe li deien Tavi, està enamorat de la Vanina, li va fer un regal ja que ella li agrada molt llegir llibres plegables, llavors en Tavi li va regalar un conte anomenat “un petó de mandarina”, i la Vanina estava molt contenta.

Quan el Tavi li va preguntar per què llegia molt, era perquè el pare de la Vanina tenia una llibreria, però li van cremar per culpa de la guerra.

També m’agrada molt quan el Tavi i la Vanina es passaven cartes amb ajuda del gat que tant s’estimava el pare d’en Tavi, que es deia Sebastià.

I quan el Tavi li va passar un petó a la Vanina, però no va arribar perquè la Claudia es va trobar la carta...
Aquest conte és molt bonic però el final és una mica trist, perquè al país de la Vanina ja no hi havia més guerres i la Vanina havia de marxar, però abans en Tavi tenia algo pendent que fer-li, i era fer-li un petó de mandarina a la Vanina.

L’Eulalia canal fa uns contes molt bonics, i avui dia 27 de març , serà un dia molt bonic espero que ens expliqui moltes coses i que em firmi el meu llibre d’un peto de mandarina.

0 comentarios: