13 de març 2014

Les petjades misterioses

Aquest llibre tracta d’en Berni, un nen que viu a la muntanya. Aquell estiu ja havia fet tots els plans. Ell volia anar a caçar en tammaro que era una bèstia que portava els animals a la seva cau i els menjava.
Un matí en Berni va anar a casa d’un amic seu, aquell amic estava escrivint amb una màquina que en Berni no sabia el que era. Li va fer una mica de por perquè tenia moltes tecles i feia un soroll estrany quan la tocaves. En Berni li va demanar si podria venir amb ell a caçar en tammaro. Però per la mala sort d’en Berni, aquell noi es va fer mal al cap i no podria sortir durant 2 setmanes a fora.

En Berni va decidir anar-hi sol, i així va fer cada dia al matí, anava al bosc buscant al tammaro. Cap al final de l’estiu, quan faltava molt poc per començar l’escola, en Berni va voler anar per última vegada al bosc.

Quan va arribar va sentir un soroll, i quan es va girar va notar que hi havia un lladre que volia robar una cabra que estava lligada a un arbre. Va anar corrents cap a trucar a la policia i al final el van atrapar, aquell home era un lladre buscat des de fa molt temps pels policies perquè robava als museus.

Des d’aquell moment en Berni va descobrir que potser aquell mite d’en tammaro era fals, mai no s’havia parat a pensar que potser era una història inventada pels nens petits.

Jo recomano molt aquest llibre perquè t’obre els ulls en possibles coses que creus però no són veritat. 

0 comentarios: