28 de març 2014

Les cassolades

El dia 15 de març es van celebrar les cassolades, però abans havíem de anar a comprar amb la classe el dia abans.
 
Vam quedar a les 11:00 per anar a comprar al poble. Primer vam anar a comprar a cal “Blasiet”, vam comprar carn...després vam anar a la pastisseria a comprar pa, tot seguit vam anar a la nova botiga a comprar patates, els caragols... i finalment vam anar a la cooperativa per comprar més patates, gelats. Després vam anar a casa de l’Eloi per organitzar-nos.
 
L’endemà al matí vam quedar a les 10:30 per començar a preparar la taula i fer  la samfaina. L’Eloi, que era el que tenia tot el menjar, va arribar bastant tard...
 
Quan va arribar tots ens vam posar en marxa: uns feien la samfaina, altres preparaven la taula i jo feia el vermut amb l’Anaïs i l’Ester.
 
El dia era calorós i ens cansàvem massa, però ens divertíem i quan no ens veia ningú, alguns nens i nenes, ens menjàvem el formatge...
 
Cap a la 1:15 vam acabar la cassola i la vam pujar cap a dalt al pati, mentre posàvem les begudes i les patates a la taula ja eren la 1:30 i finalment ja estàvem preparats per menjar. Tot estava bo, ens ho vam menjar tot i com que teníem calor ens vam menjar dos gelats cadascú.
 
Després donaven els premis però mentrestant la classe havíem anat a les firetes, era molt divertit.
Finalment vam tornar al pati de l’escola i vam guanyar tots els nens, esperàvem que sols guanyés un equip però...
 
Igualment va ser divertit i vam guanyar un val d’un pastís, el pastís que volguéssim, el de la mona, el d’un aniversari...
 
Vam tornar a jugar les firetes i més cap a la nit estàvem al parc amb la Laia i l’Anaïs que feien un vall a la saleta, després va venir la Laura, L’eloi, la Tresa... Tots plegats vam jugar al joc de fet i amagar de nit.
 
A les 12:00, quan va acabar el ball, els pares de la Laia ens van portar a mi i a l’Anaïs a les nostres cases. El dia va ser llarg i molt divertit.

        

0 comentarios: