13 de març 2014

Excursió a Pujalt i al Parlament

Aquest dilluns dia 3 de Març, la nostra classe vam anar d’excursió a Pujalt, vam esmorzar una mica i després vam fer uns experiments molt “xulos” que semblaven màgia ja que no em podria creure que allò podria passar.
Un dels experiments que em van agradar més va ser el cotxe teledirigit sobre gel i quan vam fer una mena de núvol.
Després d’acabar els experiments, vam sortir fora. Fora el vent bufava molt, però no ens va impedir continuar amb els experiments meteorològics.
Després de dinar una mica, vam pujar a l’autocar i vam anar a Barcelona, aquell viatge era etern, creia que mai no s’acabaria. Ja al Parlament, un senyor ens va explicar una mica la història d’aquell Parlament.
Vam anar a l’Hemicicle, i justament un moment després va venir l’Antonia, l’alcalde d’Albesa, i ens va salvar ja que aquell senyor estava una mica “tens” i no podria explicar bé. També gràcies a l’Antonio vam poder anar a una sala on crèiem que no hi aniríem. Aquella sala es deia la sala de Comissions.






Aquesta excursió ha estat molt interessant ja que he pogut veure i asseure’m on asseuen les persones més importants de Catalunya. Aquesta excursió la recomano molt ja que jo i moltes més persones la recordarem per vida.

0 comentarios: