13 de març 2014

Els dos homes que volien destruir el Nadal

Hi havia una vegada fa anys i havia una llegenda de un home que cada Nadal intentava fer que el Pare Noel no entregues els seus regals a temps, aquest home no vivia al Pol Nord llavors li costava més anar fins allí mateix, i com que ell estava una miqueta boig sol pensava amb diferents plans per destruir el totes les joguines que fabricava el Pare Noel, no li sortia la calculació que sa de fer servir per a saber el temps que necessita per arribar amb el tems correcte al mig del Pol Nord, llavors els plans no li funcionaven mai perquè sempre hi arribava tard.

Però en aquell mateix planeta, a l’altra part del planeta hi, el costat Sud; hi havia un altre home que també volia destruir les joguines que fabricava el Pare Noel del Sud, però ell no tenia el mateix problema que el altre senyor, ell el que li passava es que sempre arribava a temps però mai no li funcionaven els plans que ell tenia.

Els dos sempre es pensaven: Perquè no puc tindre un company que pugui saber fer el que jo no se fer
Però en veritat si que hi era el company, així que els dos so van rumiar molt bé. Però ells van fer coses diferents per a trobar el “company”.
El senyor del Nord va fer una pàgina web on hi ficava que es busca una persona que vulgui destruir les joguines del Pare Noel del Nord.
El senyor del Sud en canvi no va ser mes llest i va fer una publicitat però li va costar molt diners fe que aquell anunci es col·loqui entre altres publicitats.

Per molta sort un dels senyors (el del costat Nord del planeta) estava mirant la televisió, i el l’altra persona estava mirant webs fins que al final a la televisió va sortir el anunci, i a les pagines webs va sortir la pagina al fer un clic al damunt de la pagina web. Els dos es van ficar contentíssims i els dos van trucar al mateix moment en el mòbil però el mòbil contestava dient que l’altra persona ja estava comunicant, perquè els dos estaven trucant així que un es va esperar a que el tornes a trucar; però endevineu el que va passar: que el altre també estava esperant la trucada de l’altra persona, es vam quedar així 1 o 2 hores fins que al final un es va parar de trucar i l’altre va trucar.
-Bones.-va dir el del Nord
-Bones.-va respondre el del Sud.
-Es vostè el del anunci de la televisió, el que vol destruir les joguines del pare Noel?- li va preguntar el del Nord.
-Sí es vostè el de la pàgina web, que també ho vol fer?-va respondre i preguntar el del Sud.
-Si encantat, on viu? Que aviat vindrà el gran senyor que tan odiem. –va dir el del Nord.
-Em jo vic al Sud i vostè al Nord per el que he vist a la pàgina web, em si vols ens trobem a Barcelona a la Sagrada Família.-va dir i va respondre el del Nord.
-Molt bé ens trobarem allí d’aquí 5 dies a les 7 de la tarda.-va dir el del Sud
-Molt bé. –va confirmar el del Nord.
Però les dos persones no sabien una cosa del Pare Noel ell tenia l’ajut de tots els nens de tot el planeta i aquell ajut li donava una gran màgia.

Els dos van complir la seva paraula i es van trobar a la estructura de la sagrada família, el del Sud li va dir que quedessin allí perquè el en aquell lloc tenia una cova secreta, que era com un laboratori secret. Tots dos van idear plans i la calculació del temps que necessitaven així que hi van anar, ells també sabien que el Pare Noel tenia un escut que impedia passar a les persones que no tenien dret a passar per dintre de l’estructura així que van inventar una espècie de làser que feia que els escuts es destruguessin per uns minuts i que desprès es tornessin a formar.

Es van trobar amb el Pare Noel hi van tindre una batalla bastant llarga fins que el Pare Noel va demanar més ajut amb la telepatia que ell té i tots van pensar amb ajudar-lo llavors van sortir com persones mig humanes i mig fantasmes que tenien una força increïblement gran,
El Pare Noel va acabant guanyant gracies a l’ajut de tots el nens.
Encara que ells no ho varen aconseguir ho segueixen intentant però gracies als sentiments de tots els nens cada any reparteix regals.



0 comentarios: