27 de març 2014

De l'escola a l'institut

Actualment els nens de 6é estem una mica nerviosos perquè ens falta poc per anar a l’institut. Aquí a l’escola deixarem bons records com ara: escriure textos, aprendre a parlar, però des de 5é m'ha agradat molt plàstica perquè la senyoreta Ana ens fa fer coses molt divertides com màscares, decoracions per als arbres de nadal..  i també alguns de dolents com per exemple: el exàmens difícils, algunes baralles, algunes vegades que ens deixàvem els deures...

Aquests  anys a l’escola han estat  inoblidables, hem après coses una mica pesades com dividir, multiplicar, sumar... però també hem fet coses divertides com manualitats, dibuixos, cagar la soca...

Em fa una mica de pena deixar enrere tots aquests records, però som més grans i hem d'anar a l’institut. Tots els companys de classe anem al mateix institut que és l’IES TORREVICENS.

Farem algunes assignatures com: tecnologia, taller,... però també ens hem de posar  les piles perquè hi hauran més exàmens i seran mes difícils, però hem de mirar endavant i no enrere.

A l’institut hi han moltes aules i estan dividides per nivells, una classe de les persones que no els costa estudiar, una altra de persones normals, i una altra de persones que els costa molt.

Espero fer molts amics nous a l’institut.


0 comentarios: