28 de març 2014

Cap a Pujalt i després al Parlament de Catalunya

El dia 3 de març 2014 vam fer una excursió a Pujalt i després al Parlament de Catalunya.
Primer vam anar a Pujalt al seu observatori meteorològic, per anar allí vam tardar una hora però a l’autobús ens ho van passar molt bé. Quan vam arribar vam conèixer als 2 monitors, eren l’Albert i el Bernat.
Primer vam anar amb l’Albert a fer experiments molt divertits de la meteorologia . El primer experiment va ser que l’aire podia aguantar a l’aigua amb un tros de paper, un got ple d’aigua i el fabulós aire, després en vam fer un que una rajola es congelés i després ficar-li més aigua que aquella es va congela damunt de la rajola, llavors uns companys de la nostra classe van agafar un cotxe teledirigit i el van ficar damunt de la rajola, el cotxe estava patinant un munt. D‘experiments n’hi havia més però jo sol he ficat els 2 que més em van agradar.

Després vam anar amb el Bernat, primer era molt divertit i estàvem molt calentets allí dintre, però quan vam sortir a fora;  quin fred que feia, però llavors vam poder observa el pluviòmetre, també vam poder saber d’on venia el vent, la humitat del terra, la temperatura i moltes més coses. Ai que me’n descuido, vam esmorzar després de conèixer als dos monitors. Ja vam acabar tots els experiment i el Bernat ens a explicat tot, ens vam ficar a dinar allí dins i al acabar vam marxar al departament de Catalunya.

Quan vam arribar al departament, o sigui a Barcelona vam fer una miqueta el ruc de mentre que la senyoreta estava buscant el senyor que ens tenia que fer de monitor, quan ens va atendre el monitor vam entrar en la sala central, i després al hemicicle i llavors vam marxar a casa.

Va ser molt divertit!

0 comentarios: