19 de desembre 2013

Carta al director.

Senyor director, us voldria parlar d’un tema que fa dies que em volta pel cap. És sobre dels mossos d’esquadra, la policia de Catalunya.
No trobo bé que una persona que faci poca cosa  li posin una multa enorme i un que ha fet coses més grans no li facin res.


Trobo bé que si un camioner, etc., porta una hora o tres quarts circulant més del que pot fer, li fiquin multa, però si porta cinc minuts no hi ha dret. Per exemple, un camioner viu a la Portella i està Albesa, jo crec que té dret d’anar a casa a dormir. També si una persona ha anat de festa i la fan bufar i només s’ha begut una o dos cerveses ja li fiquin multa, si va molt begut si perquè pot tenir un accident però si controla no.
Si un home roba un banc no li fan res, si el capturen li fan tornar els diners i ja està. O que un altre home maltracti a la seva dona, aquella dona ja el pot denunciar, el tanquen a la presó i al cap de pocs anys ho fa un altra vegada. Jo crec que si el deixen sortir de la presó l’han de tenir vigilat, perquè no ho torni a fer.
Només el volia informar d’això i espero que d’aquí poc s’acabi.

Tresa Bo d’Albesa.

0 comentarios: