24 d’octubre 2013

Text argumentatiu

En aquest text us parlaré de consumir begudes alcohòliques.

Quan algun dia és festa, i a la nit fan “penyes” o alguna festa que duri bastant i en la que venguin begudes alcohòliques, si marxes a treballar aviat et trobes gent borratxa o que esta vomitant per les cantonades.I això no és bo pels nens, ni petits ni grans; si passes pel canto d’ un home/dona que esta borratxa fa molta pudor d‘alcohol i de tabac, i depèn de la pudo se’t pot enganxar una mica; beure una copa o una cerveseta no es dolent perquè també et pot arribar a refrescar, però amb molta quantitat no és bo.



Les coses negatives de beure alcohol són que et pot afectar molt a la teva salut i també a la teva família i als teus amics; per culpa de la beguda molta gent s’ha quedat a l’atur perquè el dia abans se’n va anar de festa i pel mati estava amb ressaca i també per culpa de la beguda i han hagut molts accidents.

Tot i això, sempre podem trobar el costat bo de les coses: la beguda és bona per a refrescar-te però no en molta quantitat. El fet que la gent compri beguda és bo per als que la fabriquen i la  venen, cadascú guanya els diners com vol o com pot.

El que també trobo molt bé és que no venguin begudes alcohòliques als menors, ni als bars ni als supermercats, etc.

La meva opinió és que pots sortir beure i fer el que vulguis però sempre tenint en copte que et pot afectar molt a tu i als altres. El millor sempre és no abusar-ne.


0 comentarios: