17 d’octubre 2013

Les vacances d'estiu!

Les vacances d’estiu, van començar el 21 de juny. Just quan estàvem sortint de la saleta, ca començar a ploure, i pensàvem que no podíem anar a les piscines però després, va sortir el Sol, i hi vam poder anar. Hi havia la Clàudia, l’Anna Barios, l’Anna Balagueró, la Merybeth, i la Rut, unes amigues de l’Anna Balgueró.
El dia de Sant Joan, vam quedar amb la Clàudia, i les Annes, anàvem pel poble tirant petards. Vam anar a un parc que hi ha al poble, i davant, hi ha com un camp, i quan hi vam anar s’estava cremant!
A la nit, vam anar a la plaça a menjar l’entrepà, i quan vam acabar, anàvem pel poble a tirar petards.
Aquest estiu, també he anat a repàs, no perquè hagi tret males notes, sinó per fer algun cosa.

El dia de l’aniversari de l’Ester, a la tarda, per allà a les 17:30, vaig anar a casa seva, també hi havia la Laura, i el Dídac, el germà de l’Ester, i ens mullàvem amb la mànega per allí, i  quan estàvem muntant les tendes, perquè ens quedàvem a dormir a casa seva,  van arribar la Dúnia i l’Anna, i una mica mes tard, el Tomàs, i Paula, i Irene, i per allí a les 21:00, van arribar al Roser i l’Enric. Vam començar a sopar a les 21:30, i vam acabar per allà a les 22:15. Vam acabar de sopar, i ens vam posar a xarrar una estona a les tendes, i després vam omplir un globus d’aigua, i vam començar a jugar.

Per la Codera, (la cordera es una cursa que es fa al poble, que hi poden participar gent d’altres pobles, i si guanyes, (a la cursa dels grans) et donen un corder!), vaig anar cap allà, a les 8 per ajudar als que ho preparaven tot, perquè el meu pare hi era, i a les 9, vam anar a la caminada de 6 km, i a la tarda, a la piscina.

Per la Festa Major, va venir una cosina de Benavent, però només es va estar dos dies perque havia de marxar a la platja. 

El primer dia vam fer un sopar de germanor a la plaça dels Sarraïns, i a la nit, a les penyes.

El següent dia, van fer Parc Aquàtic, al matí  i a la tarda. A la nit vam anar a sopar a les piscines, i quan vam acabar de sopar vam anar a voltar pel poble amb els amics.

 El tercer dia, al matí vam portar a la meva cosina  cap a Benavent, i a la nit, en teoria havíem de fer els Correfocs, però no vam poder fer res, perquè va ploure i pedregar.

El quart  i últim dia, van fer un partit de futbol “Solteres Contra Casades”, i a la tarda Cucanyes. Les cucanyes, son unes activitats que organitza la comissió de cucanyes per a tothom qui i vulgui anar. 
A sopar, vam anar a l’entrepà, i a les 00:30 vam anar als correfocs.
Quan es van acabar els correfocs, per allà a les 00:45-01:00, vam anar a les penyes, i a les 3:15, vam anar a dormir.

El dia de la Sardinada, a les 20:30, vam anar amb una amiga a veure el canvi de la bandera, i a les 21:30, vam anar cap a la Sardinada amb el pare i la mare.
Allí ens vam trobar amb l’Anaïs, una amiga, i vam anar a donar una volta pel poble.
A les 23:45, vam anar a veure els mags i es vam trobar amb la Tresa, la Paula, la Irene, l’Edurne, la Carla, l’Enric, la Roser i la Chanez, que també anaven a veure els mags.
Quan es van acabar, vam anar a dormir a casa de la meva padrina, que hi havia els cosins de la Seu.

Aquest estiu m’ho he passat molt bé! 

0 comentarios: