31 d’octubre 2013

Excursió a Sant Llorenç de Montgai


El dia 1 d’octubre els nens de cicle mitjà i superior vam anar d’excursió a Sant Llorenç de Montgai.

Quan vam arribar vam esmorzar i després vam anar cap a dalt de la muntanya on vam entrar a una tenda dels prehistòrics, però que l’havien fet els nostres monitors. Allí ens van explicar coses que feien els prehistòrics, i també ens van fer triar coses depenent de les èpoques, quan vam acabar ens vam partir en grups: tercer un grup, segon un altre, cinquè un altre i per últim sisè,  la primera activitat que vam fer va ser fer farina, que consistia en trepitjar amb pedres grans de blat. Després vam anar a fer collars amb petxines, va costar molt perquè havíem de rascar una petxina moltes vegades sobre una pedra per a que es foradés la petxina.

Després vam anar a una activitat que la veritat em va agradar molt, consistia en tirar amb una llança en una guineu i després amb un arc que per mi anava una mica desviat. Després vam continuar amb la següent activitat que consistia en fer un recipient amb fang, al principi va costar una mica però quan ja agafava forma era una mica més fàcil. Després vam anar a dinar i ens vam quedar quasi tot el temps parlant.

Finalment a la tarda vam tallar sílex, ens van donar unes ulleres i uns guants i em sentia molt professional. Després vam anar a pintar sobre una mena de catifa que s’assemblava molt a la paret d’una muntanya. També allà ens van explicar una història sobre una nena i el seu padrí que van descobrir una cova per allí a prop.

Ens ho vam passar bé a l’excursió, espero que els altres també i espero tornar-hi alguna vegada.

0 comentarios: