13 de juny 2012

La crisi

Com tots ja sabeu hi ha crisis mundial, però per a algú no és res, perquè s’ho compren tot, els anuncis ens fan veure les coses d’una altra manera, de manera que volem comprar les coses que anuncien.

A vegades comprem les coses i no les necessitem i altres vegades només les comprem perquè tots ho tenen, si tots ho féssim encara estaríem pitjor que Grècia, també hauríem d’intentar contenir-nos per així tenir més diners o fins i tot també podem comprar-nos coses però amb mesura i també estalviar, crec que estem en un punt que hem de fer-ho per sobreviure, si tots féssim el mateix acabaríem sense diners sense poder comprar-nos res.


La culpa no és només nostra, sinó que també en té la propaganda: de vegades ens fa veure les coses com no són, per exemple un vaixell que el posen a l’aigua i no flota però si a l’anunci o propaganda sí que hi sortia flotant, aquest és un exemple de mil, això i altres coses només ho fan per treure’t els diners.

La crisis no és una d’aquelles coses que les podem passar així com així, la crisi és una de les coses que ens pot fer perdre la casa, el treball, els diners, la família,...

Aquesta és la meva teoria:  si et vols quedar sense res, gasta’t els diners “tontament”.


0 comentarios: