01 de juny 2012

El poble de Finestres i la "Muralla xina"

Un lloc on he anat i que m’ha agradat molt, és un lloc on vam anar el dia 20 de maig de 2012, hi vam anar amb el GEA (grup excursionista d’Albesa). Hi vam anar amb cotxe, fins a un poble que no sé com es diu, llavors vam esperar a que els que anaven amb bicicleta marxessin, i llavors  vam tornar a agafar el cotxe fins a un pàrquing, que va ser on vam començar a caminar.

Vam caminar molta estona per un camí molt pedregós, i amb moltes pujades i baixades, i molt enfangat per culpa de la pluja. Un riuet ens acompanyava tota l’estona, però molt més avall d’on caminàvem nosaltres, i quasi tota l’estona no es veia per que el tapaven els arbres. En tota l’estona no vam parar, sinó per fer-nos un foto amb gran pantà de fons, el qual es veia que li faltava molta aigua, però tot i així era un paisatge magnífic.

Després vam caminar una estona més fins a arribar a un poblet. Era un poblet abandonat, bé, no ho estava del tot, d’abandonat: hi havia una casa, (que per un cartell damunt de la porta vam veure que es deia casa Coix) que estava en bon estat, no com les altres, que fer fora estaven bé, però per dintres estaven totes enfonsades; ens van explicar que a l’estiu, a la casa Coix hi vivia una dona, i s’estava tot l’estiu allí. Aquell poble es deia Finestres, i era un poblet molt petit, però molt bonic.


 Allí vam esmorzar, i llavors vam pujar fins a una ermita, des d’allí hi havia un paisatge fenomenal, es veia un  tros de llac, i la cosa bonica del paisatge: “la muralla xina”, era una muralla de pedra natural, on temps abans havien aprofitat la bona vista, i el bon control del territori per fer-hi un castell.  


M’ha agradat molt aquesta excursió!

0 comentarios: