20 de juny 2012

Com és per a tu un bon amic o amiga?

Per a mi, un bon amic és una persona,la qual està sempre que pot al teu servei, es a dir, a la teva disposició, que t’ajuda amb els conflictes, i sempre et fa d’esquena.

Jo a la meva vida de millor amic n’he tingut, però últimament no es porta massa bé amb mi.
M’encantaria que tot tornés a ser com abans, sempre érem tots amics, no ens enfadàvem gairebé mai, ens ajudàvem mútuament i sempre estàvem junts.

Aquest any, si m’hagués de pensar qui podria ser el meu millor amic, jo crec que estaria entre el Quim i l’Arnau, perquè els dos m’ajuden, passem bastant temps junts, ja que compartim totes les coses que pensem d’altres,... ja que ens entenem força bé.

Abans, tot i que no em preocupava pels millors amics, però me’n recordo que de petit em pensava que tenir un millor amic era molt diferent del que es, ja que no es el mateix tenir un millor amic a la infància que n’acostumem a tenir tots (pràcticament) que quan ets gran.

Jo si us hagués de dir la meva millor amiga, potser us diria, perquè ens comuniquem més: l’Ainhoa, la Paula Llobera, l’Aida,.....

De millor amiga no es que en tingui cap, però ja us he ditsi m’ho hagués de pensar estaria entre aquelles tres que us he dit a dalt.

Sempre m’ha agradat, a part de la família, estar sempre amb una persona d’una altra sang.

0 comentarios: