25 de maig 2012

Un paisatge de riu

L’estiu passat vaig anar a l’Aragó a un riu on hi havia una presa i que s’acabava en un llac estancat. Es pot fer barranquisme i pots anar caminant per l’aigua riu amunt.

El riu es va fent estret i ample, també el terra del riu està ple de pedres algunes molt boniques, per la presa hi baixa aigua i també t’hi pots llençar. És convenient anar-hi  a l’estiu, perquè així us podreu banyar, si vas caminant riu amunt és possible que et trobis amb cascades d’un pam d’altes, és divertit baixar-les de cul. 

Quan ja has caminat mig quilòmetre  o un et trobaràs en una part més fonda. Allà és bonic passar-hi el dia, emportar-te el dinar i per gaudir una mica més és millor anar-hi aviat al matí.


Si programes el viatge pots programar fer barranquisme o si vols fer d’altres activitats. Després de la sortida podeu anar a visitar un poble que està a prop del riu aquest és tot de pedra, hi ha com un petit monestir. També està ple de camins amb paisatges naturals, amb rius i activitats molt “xules”. És important que hi aneu amb el banyador perquè serà temptador les ganes de banyar-se.
Aquests dos paisatges són molt bonics tant  per visitar-los, com per gaudir-los. Us ho recomano.

0 comentarios: