25 de maig 2012

Ens visita la Mercè Arànega

El passat dilluns dia 14 de maig  a la nostra escola es va venir a visitar una il·lustradora, concretament la Mercè Arànega, que a de més d’il·lustrar també escriu llibres, ha escrit per exemple els contes infantils del tupi.

Cada classe ens hem llegit un llibre, que hagi escrit o il·lustrat ella. Els de cicle superior per exemple hem llegit el camí del far, un llibre que ha il·lustrat però no ha escrit.

El dilluns allà a les 11, 3r, 4t, 5é i 6é vam anar a la classe de 5é que es on estava la Mercè Arànega.  Portava com un micròfon, perquè així no havia de cridar tant per a que la sentíssim.
Primer de tot ens va dir que si teníem alguna pregunta, que li féssim. També ens va explicar, que li agrada anar molta les escoles per veure com som els nens, els pentinats que portem, com ens vestim... perquè així s’inspira per als seus dibuixos.

Després va començar a dibuixar, va dibuixar una pera pirata, un fantasma pallasso i una bolet fada.

Després a cada dibuix hi va dibuixar un nuvolet petit, i a sobre un casa. Va dir que teníem 10 oportunitats per endevinar qui vivia en aquelles cases. Ningú no ho va endevinar... i ens ho va haver de dir ella va dir que en aquelles cases hi vivien els nens i nenes que es despistaven o badaven i no escoltaven al professor quan explica coses, o sigui que va dibuixar una escaleta per a que els nens i nenes que estiguessin als núvols poguéssim baixar i fer cas als professors.

Al final va agafar un full i va fer un dibuix molt semblant al del fantasma pallasso, i els hi va dir als profes que fessin una fotocopia   i ens la donessin a cadascú de nosaltres perquè tinguéssim un record.
Vas ser molt divertit! 

0 comentarios: