11 de maig 2012

Els jocs florals


Enguany, com des de fa uns 4 anyets, a la nostra escola s’han celebrat els jocs florals, un concurs, que fem el dia de sant Jordi (dia 23 d’abril). Es tracta d’un concurs de literatura. Cada any, va sobre coses diferents, el primer any anava sobre els planetes, l’any següent anava sobre histories, auques, rodolins o endevinalles (segons el curs) sobre coses varies. L’any que va venir després va estar dedicat als poemes, ja que aquí a Albesa va viure un poeta que es deia Fermí Palau. I enguany s’havia de fer un conte il·lustrat, ja que d’aquí unes setmanes ens ve a visitar una escriptora i il·lustradora anomenada Mercè Arànega.

Doncs enguany, el dia 23 d’abril, després de l’hora del pati, vam anar a la saleta,  que esta molt a la vora de l’escola.


Allí tots els nens i nenes ens vam disposar a escoltar qui havia guanyat. Primer P-3, va guanyar un nen que es diu Adan. A continuació P-4 la guanyadora va ser la Carla. Després P-5 el guanyador d’aquest curs va ser el Genis. Seguint els cursos va ser el torn de primer el guanyador va ser el Mikey. Després va ser el torn de segon,  la guanyadora va ser la  Nerea. A continuació tercer, la guanyadora va ser l’Emma.   El nom de la guanyadora del següent curs es Laura. De cinquè però va guanyar l’Anna Barios.  I per últim la guanyadora dels més grans de l’escola (o sigui 6é) vaig ser jo.

0 comentarios: