11 de maig 2012

Vacances de Setmana Santa

El següent dia que vam acabar el col·legi, ens vam quedar uns dies a casa fins que vam anar a dinar a casa d’uns amics dels meus pares, per organitzar la festa dels 50è aniversari d’uns amics del Poal. El dinar va estar bo, però la pena va ser que a fora de casa estava plovent .


Uns tres dies després del dinar, vam anar al torneig de setmana Santa a Vilassar de Dalt. L’arribada va ser molt acollidora i agradable. El torneig de Vilassar de Dalt, tractava que els nens de Lleida es quedaven a dormir a casa dels nens de Vilassar. A mi em va tocar un nen que es deia Carles.

El 1r partit que vam jugar va ser contra el DKV Joventut de Badalona. El partit va ser molt igualat, però al final la derrota  se la va emportar el Lleida, però tot i això vam jugar molt bé.

Els altres partits, vam jugar contra: SESE, Mataró. Granollers, JAC Sants i Manresa. El Lleida va acabar amb dos victòries i tres derrotes, això significava que van quedar a la sisena posició.
També vam fer un súper KO i va guanyar un nen del nostre equip. I també vam guanyar el concurs d’esmaixades.

Després del concurs d’esmaixades van fer un súper KO de pares i el meu germà va eliminar al meu pare.
El torneig va ser molt divertit i molt emocionant. També sortejaven dues pilotes de bàsquet, una samarreta de la FCBQ i de la Penya i un equipatge de la NBA, dels New Orleans .

Molt després vam fer l’entrega de premis i el comiat dels equips del torneig. Ens vam acomiadar de tots els jugadors  i entrenadors, i sobretot dels nens i pares de Vilassar de Dalt.

Uns dies després d’acabar el torneig vam anar a celebrar la mona a casa nostra, van venir amb els cosins d’Andorra.
Vam anar a dinar   a dinar a casa de la Rosa. Per dinar vam menjar paella d’arròs amb carn i peix. La paella va ser molt bona i per postres vam menjar la mona, la meva era de xocolata i nata, i n’hi havia una altra que era de pastes amb cabell d’àngel pel damunt.

Aquestes vacances de Setmana Santa, han estat molt divertides, però tot i que han estat fantàstiques!  

0 comentarios: