16 d’abril 2012

Les vacances de Setmana Santa

Primer de tot vaig anar a França,a un parc que es diu “Futuroscope”. Allí hi havia atraccions però la majoriavisuals. Vam veure pel·lícules amb 3D, amb 4D, amb una pantalla gegant... L’atracció que em va agradar més va ser una en què t’asseies en uns seients especials i el passaven una pel·lícula que, quan esternudaven, et mullaves com si t’esternudessin; quan a la pel·lícula sortia vent, a la sala que estàvem feia vent; les cadires no es paraven de moure... En fi, tot unes vacances genials, però que només van durar des del divendres fins al dilluns (quatre dies).



Després vam estar aquí a Albesa i vaig aprofitar per fer els deures. No vaig haver de desfer la maleta perquè el divendres vam marxar cap a “Portaventura”. Pel camí va pedregar un mica però no gaire fort.

A port aventura m’ho vaig passar molt bé. Vaig pujar a moltesatraccions com el “Furius Baco”, el “Dragon Kan”, el “Tren de la Mina” i bastants més. Han fet una nova atracció anomenada “Shambala”, i és la muntanya russa més alta d'Europa. A la seva vora, el Dragon Kan s’ha quedat petit. Per mala sort l’obriran al juliol i no hi vam poder pujar. Després, el dilluns, vam tornar cap aquí a Albesa per celebrar la mona.

El dia de al mona m’ho vaig passar molt bé. Vam fer volar un estel, tot i que no va tenir gaire èxit, ja que eno feia vent. Vam fer un mural que consisteix en posar pintura de diferents colors en uns plats (de plàstic); després suques la teva mà dins dels plats. A continuació poses la teva mà sobre el paper on vols fer el mural. Pots fer diferents formes amb les mans i, si és estiu, ho pots fer amb els peus.

L’endemà vaig quedar amb unes amigues a casa meva per a fer un treball amb les flautes i a dormir aviat, que l’endemà dimecres ens havíem d’aixecar aviat perquè començava el col·legi i amb ell el tercet trimestre.

0 comentarios: