07 de març 2012

Text predictiu

El món té moltíssims metres quadrats, però cada dia neixen centenars de persones, i la gent cada vegada viu més anys, que passarà si la població augmenta massa? Ens quedarà menjar, cases, combustible, o diners?

Això no ho pot saber ningú amb exactitud, es fan estudis i prediccions, però ningú no ho sabrà fins que no passi. Mentrestant, podem fer hipòtesis i imaginar-nos el que pot passar. El més probable és que tothom gasti combustible, i aquest s’acabi, llavors l’única solució seran el cotxes elèctrics, o bé tornar amb els carros i els cavalls. Els animals, com ara les vaques, els porcs, els pollastres... Al cap d’un munt d’anys s’acabaran extingint, i haurem d’acabar caçant, o tornar-nos vegetarians.

Les cases segurament sobreviuran, ja que la majoria estan fetes de ciment o de “totxos”, que son materials renovables. Pel que fa als diners, això depèn de cadascú, perquè com més siguin en un família, més diners es gastaran, i com menys siguin, menys diners es gastaran.

A la xina (el segon país més poblat del món), es va establir una llei, la qual consistia en que cada família no podia tenir més d’un fill, aquestes i altres solucions, són valides perquè el món no acabi explotant, ja que, com més persones hi ha més contaminació hi ha. Una altra solució seria, que ens n’anéssim a viure en un altre planeta, això en un futur molt llunyà, ja que avui en dia encara no hem descobert cap planeta, en el qual hi hagin les mateixes possibilitats de vida que a la Terra (l’oxigen, l’atmosfera, la temperatura...).

Entre d’altres, aquest es un dels problemes que te el món, i que hauríem d’intentar solucionar-los.

0 comentarios: