02 de març 2012

Text predictiu

Al món sol hi ha dos pols, el Pol Nord i el Pol Sud, el Pol Nord està tot recobert per una gegantina capa de gel que l’envolta de dalt a baix. Quasi cada mes, a les notícies anuncien que els Pols s’estan desfent molt ràpid.

Els Pols son les úniques fonts d’aigua dolça que hi ha en tota la Terra, si els Pols es desfan del tot, els humans ens hauríem d’espavilar per inventar algun invent que canviés l’aigua salada, la del mar, a l’aigua dolça.

Tot i que inventéssim un invent d’aquest tipus, també tindríem la pluja i les nevades que fan a les muntanyes molt altes, l’aigua es desfaria i formaria un riu, aquest riu, seria d’aigua dolça que arribaria fins a nosaltres.



Però que, passaria amb els animals que viuen als Pols? Doncs que s'haurien de traslladar cap a altres països on hi fa més o menys igual de fred, s’anirien acostumant al canvi de terreny, és a dir, al Pol Nord, el terreny és tot pla i tot cobert de gel i, en canvi, a Groenlàndia o Alaska, el terreny és muntanyós i amb molts arbres. Els animals no se sentirien molt a gust amb el canvi de paisatge.

Esperem que el canvi meteorològic no continuï així, ja que sinó tindrem molts problemes amb els animals dels Pols o en buscar aigua dolça per nosaltres i per tots els éssers vius.
Espero que no passi com podria passar al cap d’uns quants anys més cap endavant.

0 comentarios: