06 de febrer 2012

Una caminada

El Dissabte dia 28 / gen. / 12, amb els meus cosins vam fer una caminada fins al terme d’Albesa, allí el meu pare te com un magatzem i com que tenim com una taula així de fusta rodona i gran varem dinar a dins, varem parar la taula i començarem a dinar va ser molt divertit i era com una mena de pícnic.


A la tarda vam anar a caminar pel terme, després vam fer una petita foguera quan ja s’anava amagant el sol. Cap allà a les set i mitja amb les lots tots vam anar tirant cap a casa nostra, encara no teníem gana per anar a sopar, vam agafar les bicicletes i donàvem tombs pel darrere de casa meva perquè els carrers estan ven il·luminats.
A les vuit i quart vam anar cap a dalt a casa a jugar a las Nintendos, a la Wii i a la PSP 2, quan vam a acabar de jugar eren les deu vam anar corrents a parar teula i de seguida a parar la taula i cap a sopar.


Aquell dia va ser molt divertit, però de vegades també i han estones de passar bons moments i de passar malts moments, bueno deixant de banda tot això va ser molt divertit passar una estona amb els cosins, cosines, tiets, tietes. Si hi ha algun/a nena petita també so passa ve fen tonteries i jugant tots reunits i en família.    

0 comentarios: