06 de febrer 2012

Marxem de l'escola

En aquesta escola hi guardem una colla de records que hem anat recollint des de petits fins ara, i aviat l’haurem de deixar.
 
Ara estem al final d’una època que va començar fa molts anys i que durant el transcurs d’aquest anys hem guardat moltes històries i records, és clar, que n’hi ha de dolents però la majoria els recordarem tota la vida.
Les amistats de la infantesa no es perden fàcilment i nosaltres hem de posar de la nostra part perque sigui així, ja que ara començarem en una nova escola, on hi haurà molts més alumnes per fer amistats, però hem de recordar que les amistats duraderes i veritables solen ser les que ja tenim, no vol dir que no en trobem de noves, però mai hem de deixar les de tota la vida, ja que són amb les que hem compartit més coses.
En aquesta altra etapa, haurem de tenir mes responsabilitat ja, que ens trobarem fora del nostre lloc habitual (poble) i haurem d’adaptar-nos a una nova escola, amb molts més alumnes de diferents llocs, probablement ens separaran en classes diferents i sols ens veurem a l’hora de l’esbarjo, a l’autocar o a l’hora del dinar; vulguis o no això suposa un canvi gran al qual ens haurem d’adaptar.
Aquesta etapa serà més curta i un pèl mes difícil però tot ho superarem.

Quan mirarem enrere direm: i nosaltres que volíem marxar!!!!
Ara enyorem aquesta escola petita, reduïda i acollidora, als nostres professors que ens coneixen a tots i allà simplement uns alumnes més.


Una vegada en aquesta escola vàrem ser els més petits, ara som els més grans; però recordeu aquestes paraules, tornem enrere, doncs a Lleida serem els més petits un altre cop. Ja creixerem...

0 comentarios: