06 de febrer 2012

Del cole a l'insti

Aquest any anem a sisé, i som els més grans, però l’any que ve això canviarà, perquè ja farem primer d’ESO i serem els més petits.

Aquí a l’escola hi deixarem molts records, bons,i dolents, la majoria bons com ara els nostres amics dels altres cursos, i dolents com ara els exàmens que ens han fet patir tant. Tot i que la nostra escola és molt vella sempre serà la nostra escola, ara ens n’anem cap a l’insti on ens esperen coses noves, bones, com ara nous companys i nous mestres, i dolentes, ens haurem de despertar més aviat, el exàmens seran més difícils.

Ens n'anirem cada matí amb l'autobús cap a Lleida, i tornarem cada tarda cap a Albesa desitjant explicar les vivènciesde cada dia, i recordant que nosaltres també hi vam anar una vegada a aquella escola que cada any veu marxar alumnes, però que cada any en veu arribar de nous. Els nostres companys dels altres cursos es quedaran, però els nostres companys de la classe seguiran amb nosaltres.


Totes les senyoretes que hem tingut ens han ajudat molt a superar el moments més difícils com ara els examens. Un dia vam començar sent els més petits i ara acabem sent els més grans, això a l'institut canviarà, perquè serem els més petits. Espero treure bones notes, tot i que el més important és que aprenguem i que visquem noves experiències i que fem molts amics.Quan acabem l’institut tot això tornarà a començar.

Trobaré a faltar aquesta escola!!

0 comentarios: