06 de febrer 2012

De l'escola a l'intitut

Quan s’acabi aquest curs, ja no en començarem un de nou a l’escola, sinó que el començarem a l’ institut. Allí farem nous amics, coneixerem nous professors, també hi hauran noves assignatures i noves classes.

A l’escola hi deixarem molts records, hi vam aprendre a llegir, a escriure, a sumar a restar, a multiplicar, a dividir ... allí, any rere any, hi hem anat aprenent noves coses. Hem fet moltes excursions, colònies, sortides...

Segur que cap de nosaltres ho oblidarà, han sigut 9 anys molt llargs. Hi vam entrar amb 2 o 3 anys i hi sortirem amb 11 o 12. Hi hem passat bons moments, per exemple, el carnaval, les festes... i també de dolents, com quan vam aprendre a dividir, allò sí que va ser dur!

De moment, però, seguim en aquesta escola, més vella que cap de nosaltres, i que algun dia ens caurà al cap. Però l’any que ve tot canviarà, anirem a l’insti. Alguns en tenen moltes ganes, d’altres més aviat els hi fa una mica de cosa marxar de l’escola que ens ha vist créixer i aprendre. Però la vida és així, s’ha de anar endavant, mai endarrere. Sinó, no seria la vida, seria un somni de fantasia.

0 comentarios: