06 de febrer 2012

De l'escola a l'institut

Ja som els més grans del col·legi. Ser els més grans del col·legi els hi fa molta il·lusió a la gent per fer: tutors de contes amb els nens de P3 , ja que son molt bonics, també per moltes coses més.

Al Setembre començaré l’institut, coneixeré amics nous, professors i professores algunes divertides altres no, també coneixeré aules noves. Això vol dir que haure de treballar i estudia més. Segurament l’ institut ens costarà més, haurem de fer coses que no ens agradin i treballar molt més. Pero abans de tot això haurem d’aprovar 6é, ja que crec que aprovaré i aniré a l’institut. A l’institut potser ens dividim, ja que no crec que tots anem al mateix institut.

Jo a l’institut no hi tinc cap germà ni germana i no em poden dir si vius una experiència o la mateixa del col·legi. Anar a l’institut segurament serà una etapa nova.

Allà a l’institut no hi haurà els mateixos horaris, a vegades marxarem més tard i altres vegades més aviat. No veurem la família tan sovint a part dels cap de setmanes.
Principalment l’institut es un lloc obligatori de fer, és per aprendre o preparar-te per si vols fer batxillerat.

A l’institut que vulguis anar abans de firmar la plaça et donen una carta als pares perquè la fejin i acaben de concreta si els fills i van o no. A l’escola, et expliquen que tal dia els nens que l’any que bé van al institut van a veure un institut per veure si les seves mares hi volen que hi vagin.

En resum, el institut serà una gran experiència i en gaudirem molt.

0 comentarios: