06 de febrer 2012

Algun dia anirem cap a l' institut

Jo tinc moltes ganes d’anar a l’ institut, però d’una part també em sap greu perquè deixem l’escola que hem estat des de petits fins a grans per anar cap a l’ institut.

En aquest col·legi he passat estones molt bones i d’altres de no tan bones però em costarà deixa l’escola de tots els anys.

L’ institut per nosaltres és com superar una part nova, d’un altra part també estem bastant il·lusionats de provar-ho de com funciona, a quina hora ens haurem de despertar...

A nosaltres quan ens van dir que farien portes obertes i que també hi aniríem amb el col·legi ens va fer molta il•lusió, ens vam ficar contents, però d’una part pensàvem: allà tot serà diferent i ens donaran més feina i més canya.

L’ institut crec que serà una experiència inoblidable perquè serà on realitzarem tota l’ ESO. Allí també coneixerem nous amics i nous companys de classe.
 Els professors seran diferents dels de l’escola, per cada assignatura en tindrem un de diferent o amb dos assignatures el mateix que ja anirem coneixent.

Si amb els companys de l’escola no anem junts, per l’hora del pati ens trobarem, i llavors podrem comentar el nostre primer dia a l’ Institut.

Depèn dels dies trobarem a faltar algunes estones inoblidables que hem passat al col·legi.

0 comentarios: