30 de gener 2012

Viatge per Espanya

Vaig estar un dies de viatge amb els meus pares i vam anar a Sòria. Allí en esperava una guia i ens va ensenyar una ermita encastada a la roca i allí ens va explicar la història del últim ermità. Després vam anar al “ Monestir de San Juan de Duero”, que és un claustre format amb uns arcs entrellaçats i amb unes columnes que estaven amb diferents dibuixos, desprès vam fer la visita per Sòria.



Ens vam dirigir a Segòvia,  la primera visita era el fabulós aqüeducte de Segòvia tot il·luminat, va ser impressionant, ens van explicar tota la historia de l'aqüeducte de Segòvia, de la manera que es va construir, tota la gent del grup es va quedar impressionada.

L'endemà vam anar a visitar la “Granja de San Ildelfonso”. Les seves fonts i els jardins tenien una gran varietat d’arbres i moltes plantes, el Palau era immens. A l'interior del Palau estava ple de quadres i tapissos de bastants pintors reconeguts de l'època, al marxar de retorn cap a casa vam fer una parada a “Alcalà de Henares” i vam visitar la casa on va viure Miquel de Cervantes, famós per l'obra "Don quijote de la Mancha".

0 comentarios: