16 de gener 2012

Vances de Nadal

Aquestes vacances tan inoblidables van començar el dia 22 de desembre, aquest dia a la tarda cada curs va fer unes actuacions per acomiadar el trimestre, quan es va acabar tots vam marxar molt contents... Havien començat les vacances!

Fins el dia 24 no vam fer res d’especial, aquest dia van venir a sopar els meus padrins, l’altra padrina i la meva tieta. El sopar estava boníssim! Després de sopar vam anar a cagar la soca. I desprès tots a dormir, tots teníem molta son. I l’endemà quan ens vam despertar... Quin munt de regals! Havia vingut el Pare Noel!

Desprès d’esmorzar vam anar a casa de la padrina, quina sorpresa! Allí també ens havia deixat regals! Quan ens va venir a buscar el meu pare vam anar a dinar a Massalcoreig, una altra vegada també ens havien deixat regals! Vam estar fins tard jugant amb els meus cosins, però desprès ens en vam anar cap a casa.

L’endemà, el dia de sant Esteve, van venir la padrina i la tieta a dinar, que bons estaven els canalons. Després de tants dies de festa, no vam fer res d’especial fins el dia 29 de desembre que vam anar a la piscina coberta de Balaguer, des- prés va venir el dia 31, l’últim de l’any, van venir uns amics a sopar, vam jugar fins a molt tard, i n’hi va haver tres que es van adormir.

El dia 1 per esmorzar vam menjar xocolata desfet amb xurros. El dia 2 i el dia 3 vam anar a veure una pel·lícula a la saleta del poble.

I... Per fi havia arribat el dia 5! Tots teníem moltes ganes, vam anar a Massalcoreig a veure la cavalcada dels reis, i al final van repartir regals. Després vam anar a sopar a casa de la padrina. I desprès de jugar una bona estona, tots a dormir. L’endemà quan ens vam despertar també ens havien deixat regals, i aquell dia el vam passar anant a buscar regals per les cases dels nostres familiars.

I el dia 9.... UNA ALTRA VEGADA CAP AL COLE!

0 comentarios: