16 de gener 2012

Vacances de Nadal

Aquestes vacances de Nadal, més que res he estat al poble i a Castelló de Farfanya, el dia de Nadal ens vam reunir amb tota la família a casa de la meva tieta, després de dinar vam cagar el tió amb els meus cosins, a baix a les escales es feia sentir una campana, va trucar a la porta i se’ns va presentar el Pare Noel que ens portava els regals per a tots.


El dia de Sant Esteve van baixar la família a dinar a Albesa a casa a dinar. El Dimecres dia 28 de Desembre van venir els Patges Reials per recollir les cartes dels nens i nenes n’hi havia alguns que ploraven perquè tenien por, uns altres estaven molt neguitosos i nerviosos perquè tenien moltes ganes de portar les cartes als Patges Reials.


Per Cap d’any vaig anar amb els pares al polivalent de Castelló de Farfanya vam fer una festa molt gran, hi havia molta gent, a les dotze de la nit tots teníem ganes de començar l’any amb molta alegría; com que vam fer bastant tard l’endemà tot era cansament per aixecar-me del llit.


L’AMPA, el Dilluns dia 2 i el Dimarts dia 3 de gener van fer una projecció de cinema pels nens i nenes. El Dijous dia 5 de Gener van arribar els Reis Mags d’Orient a l’església on els esperaven l’Antoni Balasch Parisi, que es l’alcalde d’Albesa, i el mossèn per fer-los-hi un petit discurs, els nens tenien moltes ganes de rebre els seus paquets i alguns nens i nenes ploraven de por i d’altres tots contents sense plorar i alguns molt neguitosos i molt nerviosos.

0 comentarios: