16 de gener 2012

Vacances de Nadal


Vaig començar les vacances de Nadal el dia 23 de Desembre. Tenia ganes que arribessin perquè podria jugar amb els meus amics, tindria més temps per estar amb la família, per menjar torrons, per obrir els
regals i jugar-hi, etc.

Els dies festius van ser, per exemple: el dia 25, el 26on fèiem dinars familiars, jugàvem amb els meus cosins, obríem paquets, menjàvem plats especials, ... Tot això era per passar bons moments amb la família.
En canvi, els dies no festius eren diferents perquè havia d’ajudar a la mare a treballar, havia de fer deures, havia de jugar sol,... En resum, passava moments avorrits fins el dia dels reis perquè em van
portar jocs per a la PSP.

El dia més especial per a mi va ser el dia 31 de Desembre a la nit, perquè era l’últim dia del 2011. Vam anar a sopar a casa dels meus padrins i vam menjar sopa i un plat combinat de peix. Tot anava moltbé fins que va arribar l’ hora de preparar el raïm. En aquell moment van sonar les campanes “ding dong” anaven tan ràpides que em vaig escanyar.


Quan van acabar de tocar-les ja érem al 2012!! I vaig demanar uns quants desitjos. Primer ser més bo en anglès, treure més bones notes i portar-me millor.
Aquells últims minuts van ser inoblidables, m’agradaria tornar los a repetir l’ any que ve.

En resum, aquella nit va ser fantàstica. Ah! I m’agradaria que es complissin els meus desitjos.
Bon Nadal

0 comentarios: