16 de gener 2012

Excursió a Barcelona

Aquest estiu vaig anar de colònies amb un esplai que durant l’any organitzen excursions per qui ha anat a les colònies i, alguns cops, altres nens que tu vulguis invitar.

Així és com el dia 4 vam anar a Barcelona, als estudis de TV3 i al museu i Camp Nou del Barça.

Com que es podien convidar a amics,la meva amiga Andrea va convidar a la Paula, una amiga comuna de les dos i jo vaig convidar al Guillem i a la meva germana.

Ens vam haver de aixecar de dormir d’allò mes aviat per estar a l’hora a davant del bar “la Rosa” d’Alguaire, però hi havia gent que sortia d’altres llocs.

L’autocar va arribar mitja hora tard, però al final va arribar. Tots vam pujar i vam marxar cap a Barcelona. Quan vam arribar davant els estudis de TV3 vam esmorzar i vam fer dos grups.
Quasi tots els d’Albesa anàvem al segon grup.

Mentre el primer grup estava fent la visita, el segon vam anar a uns gronxadors a jugar i després vam fer dos jocs molt divertits.

A continuació vam anar als estudis de TV3. Vam entrar a dins i vam passar per un lloc on deixaves la motxilla i el que tenies a les butxaques i passaves per un detector de metalls.

Un cop a dins una noia ens va explicar que aquest canal va es va crear al 1983, que es van canviar de lloc perquè el que tenien se’ls va quedar petit... També ens va explicar que aquell espai estava format per 4 edificis i 6 platós.

Vam anar passant i visitant els diferents edificis i platós, en un dels edificis dirigien els programes, en un altre feien les imitacions i perruques (si no les compraven, però quan es tractava d’algunes perruques especials, les feien ells amb cabells naturals i es podia arribar a tardar un any o més). Vam veure els diferents platons (en el plató dels matins ens van deixar fer fotos ), en altres platons on es necessitaven espectadors ens van dir que penjaven uns micròfons perquè no hi cabia massa gent i el micròfons feien que els aplaudiments se sentissin més, també ens van explicar com es feia i es gravava cada programa.

Quan vam acabar, vam anar cap al camp del Barça on vam dinar.

Al acabar, vam descansar una mica i després els monitors ens van deixar anar un quart d’hora a comprar a la botiga del Barça.

Després vam anar a fer cua al museu i els monitors ens van repartir unes entrades que al entrar foradaven. Un cop a dins vam veure que en el museu hi havia diverses vitrines amb trofeus exposats, com la bota d’or i les pilotes d’or... També en una altra vitrina hi havia la vestimenta dels corredors de carreres...

Tot seguit vam anar per un passadís fins al camp del Barça. Un cop allí ens vam fer fotos entre nosaltres i al camp, era molt bonic. Vam veure el camp de diferents altures i ens van deixar pujar a la cabina de retransmissió.

Després vam acabar de visitar el museu.

Finalment va ser l’hora de marxar però com vam acabar abans del previst varem fer un joc i llavors, sí, vam marxar amb l’autocar.

0 comentarios: